IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Русия започва информационна война в Европа

Кремъл възнамерява да полира накърнения си имидж с помощта на свои чуждоезични медии зад граница

17:43 | 22.08.14 г. 21
Автор - снимка
Създател
<p>
	Путин при посещението си в централата на телевизия &quot;Россия Сегодня&quot; в Москва през 2013 г. <em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Путин при посещението си в централата на телевизия "Россия Сегодня" в Москва през 2013 г. Снимка: Архив Ройтерс

Последна актуализация: 17:04 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

21
rate up comment 0 rate down comment 0
IQ96
преди 9 години
до 20 Много вярно, само че ФРГ е била готова да плати и 10х повече, ама тъпите Горбачов и Шерванадзе (както и съветващите ги) не са можели да смятат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
20
rate up comment 6 rate down comment 3
Biso
преди 9 години
До колкото съм чел, ФРГ е платила всички разходи по изтеглянето на руските войски от територията на ГДР, както и разходи за построяване на жилища за завръщащите се военнослужещи в СССР. А и 90-та година СССР вече не е имал финансова възможност да потдържа огромния си военен контингент на територията на ГДР.СССР не са били в състояние да се противопоставят на обединението на Германия, при положение, че страната е затънала във вътрешни проблеми. Припомням опита за преврат Август 91-ва г. и започналия процес на разбадане на СССР отново 91-ва г.. Като преврата и разпадането не са се случили за една нощ, а това е кулминацията на процеси, които са се развивали предишните няколко години.Ако се погледне тогавашната ситуация в по-широк контекст, то изказването "Москва не е възразявала" по скоро трябва да се разбира, като Москва не е имала друг избор, освен да се съгласи!Разбира се това е само моето скромно мнение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
19
rate up comment 4 rate down comment 3
Biso
преди 9 години
Преди няколко седмици имах възможност лично да видя първите страници на немските вестници и в един от тях, Путин беше определен, като тиранин и варварин, който трябва да бъде спрян на всяка цена.Германия не е изцяло зависима, но 30-тина процента от консумираната газ идват от Русия и сътресения в доставките или промяна в цените могат да доведат до окромни проблеми. Това ако не е зависимост, здраве му кажи! И твърдението, че Пътин приема Меркел много сериозно, по мое скромно мнение е тенденциозно. Аз коментирах начина, по който германските печатни медии отразяват случващото се и съответно настройват народонаселението на Германия.Също така засегнах и въпроса, че пропагандата е много силен инструмент за влияние върху народонаселението, особенно когато това народонаселение е доведено до полузаспало състояние и отсъства всякакво критично мислене.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
18
rate up comment 7 rate down comment 3
nobel
преди 9 години
До сега един ми е писал - и един +. Ей богу не мога да разбера кой от двамата е за пускане на бомбите и кой е против.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17
rate up comment 14 rate down comment 5
nobel
преди 9 години
Аз само да попитам - нямаше ли една държава, дето изпробва действието на две атомни бомби върху живи хора и ако не се лъжа - мирни жители. Ако това ще е цената на благоденствието какво чакаме, та не им се обаждаме да пуснат бомбите и тука?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16
rate up comment 9 rate down comment 13
Danny666
преди 9 години
Аххх колко сърцераздиратекно ! Сълзи и сополи от КУМУНИСТИЧЕСКИ САТРАП или просто изкуфел старец милеещ за годините на мощ в панталона ха ха ха...Сладур ЧЕРВЕНИТЕ ХМЕРИ избиха МИЛИОНИ ! За Китайските другари да отварям ли дума ? Ами за другарите ти дето погазиха с танкове Унгария и Чехия ! Америка има ВИНА и то ОГРОМНА. Когато БЯХТЕ на КОЛЕНЕ не ви ОТРЕЗА главата а се споразумя с вас и ви остави да безчинствате отново под формата на ДЕМОКРАТИ БИЗНЕСМЕНИ .Имаше един човек Петър Гогов се казваше мили. Той 89 имаше следният лозунг: "Бесилки от Орлов мост до Плиска и кожите по стените "като трофеи на ловни животни"".Спи спокойно изпедератстеният ЗАПАД ЗАГУБИ мили. Интересно ще е обаче да се види как "изнежените души" на пацифистите ще приемат СТАНДАРТА НА АФРИКА в името на МИРА ха ха ха.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15
rate up comment 7 rate down comment 11
Xamsterdamm
преди 9 години
Хубаво, а държавата на матрьошките е агресор и отпреди ВСВ - отговорна за разрухата и робството в половин Европа. Няма аналог и на жертвите заради джуджето Сталин - в световен мащаб. Та кой водел .. единствено ги ограничава че са доста немощни за световна сила вече ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14
rate up comment 8 rate down comment 12
Xamsterdamm
преди 9 години
Ми чудесно - може да проучим руските намеси във войните и конфликтите, картинката ще те изненада. Обаче в случая смешката е другаде - целия зор на Хаяско е да вкара собствения си народ в подчинение на принципа познат от царска Русия - и по-късно от Сталин. Имперски амбиции, култ към личността, съчетани с глад и немотия при които бащицата дава ... колко примитивно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13
rate up comment 18 rate down comment 4
SSIW
преди 9 години
... добре че беха тези бомби иначе още да чакаш 15 години за москвич.--------------------Многоуважаема Госпожице Danny666, на колко човешки живота може да приравним, изброените от Вас придобивки ? Просто искам да знам дали сме ги купили изгодно ... придобивките.Друго върху което ще си позволя да Ви обърна внимание е, че обърканите морални ценности и психика на някой човечец (в конкретния случай - Вашите) не е в състояние да промени обективни обстоятелства, като например това, че държавата на каубойците е най-големия агресор в световен мащаб, считано от ВСВ на сам, отговорна за загубата на милиони човешки животи, както и за трудно описуеми страдание, хаос и разруха... не че няма и други субекти, извършили актове на агресия, през споменатия период, просто комбойците водят с толкова убедителна преднина на втория в тази класация, че воя който надава най-големия агресор, има едно-единствено определение: гротеска.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12
rate up comment 8 rate down comment 18
Danny666
преди 9 години
Хайдеее кумунетата започнаха да отделят слюнка. ха ха ха...Другарю SSIW добре че беха тези бомби иначе още да чакаш 15 години за москвич. Да имаш тв до 10 часа и режим на тока и водата мили ! За опашки и всекви други "придобивки" нема да отварям дума. Само на тикви като тебе това все още причинява *** сутрин .. ха ха ха...И стига сълзливи истории за НЕВИННИТЕ хора !!! Нема невинни в една война.Апропо ти осинови ли некое СИРИЙЧЕ или *** от Етиопиа.Особенно в Западна Европа хората са крайно морално опустошени. 50 години социо-либерални извращения са довели нещата до трагикомично крешчендо въплатено в образа на БЕЗПОЛОВО същество тип Кончита .ха ха ха...Ако не беха "тъпите" ,набожни каобои отдавна женати да е наденала бурхата, а сина ти да те запознава с косматата си приятелка с подскачаща от вълнение АДАМОВА ЯБЪЛКА ха ха ха....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още